Peter van der Steege

Peter van der Steege

Grafisch ontwerper, fotograaf en algehele eindbaas

Vakman die beelden kan laten spreken. Die merken tot leven brengt. Zijn oog als fotograaf helpt in focus brengen waar het om gaat. Leergierig. Gaat graag twee stappen verder dan anderen. Heeft een bootleg van Zappa in Paradiso op vinyl. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ervaringen. Houdt van een open vizier. Verzamelt graag talent om zich heen. Speelt nog wel eens gitaar.

Peter heeft al zoveel gedaan dat hij er deze website voor nodig had. Van een complete brand manual tot visitekaartjes, Peter is de man.

www.petervandersteege.com

Hilly Goedhart

Hilly Goedhart

Producer, dtp’er, redacteur en duizendpoot

Rots in de branding en mede eigenaar bij Fitbrand. Organiseert, doet aan opmaak, redigeert en wat niet eigenlijk? Al meer dan dertig jaar samen met Peter. Grofweg tien jaar bij de zaak. En dat gaat allebei goed. Trotse moeder van twee heel lieve kinderen. Houdt van mensen om zich heen. Lekker koken, samen eten. Wordt blij van kleine dingen. Luistert naar klassieke gitaar en soms zelfs Drum ’n Bass. Laat alles los tijdens het sporten.

Hilly produceerde video’s voor DISQ, maakte boekjes voor het Megakwartaal van HDD, en knapte en passant het hele kantoor van Fitbrand op.

Ids Kooistra

Ids Kooistra

Designer, video-editor, cameraman

Een designer in hart en nieren. Werkt veelal digitaal, maar ontwerpt, knipt en vouwt net zo graag een mooie verpakking in elkaar. Filmt. Monteert video. Ontwierp en bouwde hele nieuwe stukken aan zijn droomhuis op het platteland. Luistert graag naar de luisterpaal van 3voor12 tijdens het werk. Heeft sinds kort geen Nokia meer. Associeert het woord ‘sociaal’ niet met media, maar met samen zijn.

Ids werkte eerder als designer bij meerdere reclamebureaus en deelt zijn kennis nog steeds met veel liefde met zijn HBO-studenten.

Frank Spin

Frank Spin

Webdeveloper en designer

Superheld op het gebied van code en gebruiksvriendelijkheid. Werkt keihard overdag, en haalt ’s avonds inspiratie uit z’n Playstation 3. Liever een goed glas whisky aan het einde van de dag, dan teveel koffie. Goed opgeruimd bureau in het Launchcafe. Houdt wel van humor. Legt z’n gadgets wat vaker weg. Zoekwoorden: WordPress, PHP, HTML, CSS, Javascript.

Frank is succesvol ondernemer met Spinme en bouwde onder meer websites voor Hotel New York, SS Rotterdam en Noordhoff Uitgevers.

Martin Kloos

Martin Kloos

Editor van tekst, video en geluid

Creatief denker die houdt van duidelijke taal. Breekt en maakt graag regels. Vindt dat de term ‘nieuwe media’ nu echt wel eens met pensioen mag. Schrijft. Maakt mockups. Monteert video. Is daarnaast met veel passie bezig met geluid en muziek. Klopt zelfs af en toe nog wel eens wat code. Vindt zichzelf een matige nerd.

Martin werkte eerder als schrijver, video-editor en user experience-ontwerper voor BNN, Omroep.nl, Funda en 72DPI Products.

Angelo Roga

Angelo Roga

Fotograaf, cameraman, editor, frontender

Altijd in beweging met beelden. Zoekt nieuwe invalshoeken en oplossingen. Wereldreiziger die zijn favoriete bier dichtbij vond, in België. Volgde Kraantje Pappie op tour vanuit de Kraanmobiel. Geen 9-tot-5 man. Liever later op, en langer door. Was ooit Arubaans recordhouder op de 100 en 200 meter sprint. Zoekt nog een secretaresse.

Angelo monteerde, filmde en fotografeerde eerder al voor DISQ, de Hanzehogeschool, Coffee company Flex en Rapide internet.

Sander Bodewes

Sander Bodewes

Designer, techneut, developer en mailchimp specialist

Sander fikst ‘t. Multitalent die net zo makkelijk een strak design ontwerpt als netwerkproblemen oplost. Is daarnaast geen onverdienstelijk fotograaf. En ondanks dat is hij toch een heel gewone jongen gebleven. Wil graag weten hoe iets werkt. Platformonafhankelijke Gadgetfreak. Is altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes.

Sander paste zijn talenten toe op het ontwerpen van websites, posters, nieuwsbrieven voor onder meer Les Mills, Health City en LAPT. Fotografeerde daarnaast voor Funkimag.nl en Simplon.

www.pixel-graphics.nl