Vertel jouw verhaal op de best mogelijke manier

Een professionele bedrijfsvideo laten maken? Vanuit onze expertise en ervaring weten we precies hoe we dat moeten aanpakken. Van het opzetten van een shotlist, storyboard en callsheets tot de complete productie en nabewerking. Fitbrand doet het.

Maak een afspraak

Bewegend beeld houdt nu eenmaal de aandacht vast

Een bedrijfsvideo is bij uitstek geschikt om een verhaal te vertellen. Door de combinatie van beeld en geluid trek je je toeschouwers het verhaal in. Wat je vervolgens vertelt is geheel aan jou. Laat je medewerkers jouw verhaal uitleggen, toon aan hoe je producten werken of ontwikkel een sterke sfeervideo. Maak gebruik van onze expertise om complexe visuele vertellingen tot leven te brengen. Maak een afspraak en ontdek hoe Fitbrand jouw verhaal kan vertellen.

Maak een afspraak

Hoe wij werken?

Nieuwsgierig naar onze aanpak? Bekijk dan deze “behind the scenes” video.

Maak een afspraak

Daarom kies je voor een videoshoot van Fitbrand

✓ Verhalenvertellers

Fitbrand vertelt verhalen. Een uitstekende manier om complexe materie te vertalen naar een aantrekkelijke boodschap is een bedrijfsvideo. Bewegend beeld houdt de aandacht vast en prikkelt de fantasie door de combinatie van beeld, timing en geluid. Bij Fitbrand houden we er wel van als een fotoshoot op rolletjes loopt.

✓ Uitgekiende voorbereiding

Het schieten van een bedrijfsvideo is een complexe klus; er moet gedacht worden aan de locatie, apparatuur, montage, figuranten enzovoort. Voor de prijs is het gunstig om alles binnen zo’n kort mogelijke tijd te realiseren. Fitbrand kent de kneepjes van het vak en zorgt voor een razendsnelle productie.

✓ Creatieve coaching

In samenspraak met jou bepalen we wat de beste insteek is voor het maken van je promotie video. We kijken naar het verhaal dat je wilt vertellen, en hoe we dit gezamenlijk gaan aanpakken. We selecteren figuranten en een locatie die precies passen bij wat jouw merk wil vertellen. Graag laten we ons werk voor ons spreken. Video’s maken: Fitbrand kan het.

Geef jouw merk een gezicht. Maak een bedrijfsvideo. Fitbrand doet het.

We zijn benieuwd naar je ideeën over de invulling van je eigen bedrijfsvideo. Graag nodigen we je uit bij ons op kantoor, maar we komen met hetzelfde gemak bij je langs. Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.