Boutique fitness studio starten?

De boutique fitness trend is niet meer te stoppen. Deze eigentijdse vorm van sporten kent haar oorsprong in Amerika en Engeland, nu is het de beurt aan Nederland. Fitbrand assisteert je graag bij het opzetten van je eigen boutique fitness studio en is thuis in sportconcepten als Spinning, Pilates, HIIT en Small Group Trainingen.

Een unieke en meeslepende ervaring creëren staat aan de basis van een succesvolle studio. Fitbrand doet het.

Maak een afspraak

Krijg inspiratie voor jouw eigen Boutique fitness studio

Wie de boutique fitness trend kent, weet dat dit type concept draait om een eigenzinnig en onderscheidend aanbod. Sporten in een boutique fitness club draait volledig om de ervaring van de klant. Fitbrand is goed thuis in de wereld van boutique fitness en weet daarom precies wat er voor nodig is om een eigen boutique fitness studio succesvol van de grond te krijgen.

Door een uitgekiend plan te maken voor de inrichting, de sfeer en het aanbod, maar ook het logo, promotionele video’s, social media strategieën, doelgroep onderzoek en vele andere middelen ben je er van verzekerd dat je klanten jouw club met open armen zullen ontvangen.

Maak een afspraak

Professionele begeleiding voor jouw unieke boutique fitness concept

✓ Iedere club is anders

Kenmerkend aan boutique fitness is dat dit type sportconcept zich sterk onderscheid van het huidige aanbod. Er wordt slim ingespeeld op de wensen van generatie Z en Millennials. Deze doelgroep heeft steeds meer behoefte aan een inspirerende beleving tijdens het sporten. De pijlen worden gericht op het creëren van een uiterst bijzondere ervaring voor de klant, in combinatie met een steengoed aanbod van vele sportvarianten.

✓ Begeleiding van A tot Z

Het opzetten van een eigen boutique fitness studio is een bijzondere klus; er dient niet meer enkel over een positieve uitstraling te worden nagedacht, maar er moet rekening gehouden worden met een veelvoud aan factoren. Denk hierbij aan inspirerende branding, een unieke sportervaring, professionele instructeurs, naadloos aansluitende foto- en videografie en een bijpassende social media strategie gericht op een jonge en kritische doelgroep. Ingewikkeld? Niet voor Fitbrand.

✓ Kennis is de sleutel tot succes

Een succesvolle boutique fitness studio beginnen heeft alles te maken met inzicht in de doelgroep, generatie Z en Millennials. Deze zeer wispelturige groep heeft behoefte aan een afwisselend sportaanbod en een inspirerende ervaring tijdens het bezoek aan de club. Fitbrand draait meer dan 25 jaar mee in de wereld van sport en fitness, en heeft in die tijd een uitgebreide kennisbank opgebouwd. Fitbrand helpt je op weg naar jouw succes.

Zet de eerste stap naar succes

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën voor een Boutique fitness studio. Wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor, of komen bij je langs. Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.