Eigen sportschool beginnen? Fitbrand helpt.

Het is niet gemakkelijk om een eigen sportschool op te zetten. Er komt veel kijken bij het behalen van succes met een fitness-onderneming. Niet alleen een locatie, personeel en materiaal is belangrijk, ook is je uitstraling een belangrijk aspect. Goede branding staat aan de basis van een succesvolle sportschool. Met onze 25 jaar ervaring in de fitnessbranche helpen we jou graag met de branding en het design van je eigen sportschool.

Maak een afspraak

Een eigen sportschool beginnen doe je samen met Fitbrand

Een eigen sportschool beginnen is een grote stap. Je moet op zoek naar een geschikte ruimte, personeel vinden, veel papierwerk regelen en dan ook nog nadenken over je branding en de uitstraling. Gelukkig helpt Fitbrand je met de branding en het design. Met onze ervaring weten we precies wat er allemaal komt kijken bij het openen van een eigen sportschool. Logo’s, visitekaartjes, lesroosters, informatiefolders, websites, social media strategieën, bloggen, nieuwsbrieven, studio aankleding, Check! Ja, dat is een behoorlijke lijst, maar met de kennis en expertise van Fitbrand ben je in goede handen, en zal je eigen sportschool zeker een succes worden.

Maak een afspraak

Daarom kies je voor Fitbrand

✓ 25 jaar ervaring

Een jong team en toch al meer dan 25 jaar actief in de Fitnessbranche. Het geheim van Fitbrand is de combinatie van veel kennis en ervaring met een team van jonge ambitieuze professionals.

✓ Uniek in Nederland

Fitbrand is het reclamebureau voor fitness, sport en health concepten, uniek in Nederland. Nergens vind je zoveel kennis en vakmanschap onder één dak. Dat is voor jouw merk mooi meegenomen.

✓ 250 keer success

Meer dan 250 succesvolle projecten heeft Fitbrand gelanceerd. Van de fotografie en flyer voor de eerste fitness step, tot aan de branding van complete fitness ketens. Bij Fitbrand zit je merk wel goed.

Zet de eerste stap naar succes

Fitbrand is benieuwd naar jouw ideeën voor het beginnen van je eigen sportschool. Wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor, of komen net zo graag bij je langs. Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.