Een fotoshoot op locatie, Fitbrand doet het.

Fitbrand heeft jarenlange ervaring in het organiseren en uitvoeren van professionele fotoshoots. Dit geldt voor fotoshoots op locatie, zowel binnen als buiten. Vertel het verhaal van jouw merk in een beeld dat past bij de merkbeleving. Fitbrand helpt bij het vinden van een locatie, de juiste modellen en bewerkt de beelden vakkundig na. Vertel jouw verhaal met strategisch uitgekozen beelden.

Maak een afspraak

Plan een fotoshoot op locatie samen met Fitbrand

Het organiseren van een fotoshoot op locatie is één van de specialiteiten van Fitbrand. Een professionele fotoshoot buiten of binnen. Er komt veel bij een fotoshoot kijken waar rekening mee gehouden moet worden. Denk aan het zoeken naar een geschikte locatie, het vinden van de juiste modellen en bijpassende visagie. Dan het opstellen van callsheets, shootlists, moodboards en storyboards. En natuurlijk de uitvoering: zorgen dat iedereen op tijd is en dat alles binnen de geplande tijd kan worden gerealiseerd. Allemaal zaken waar jij je geen zorgen over hoeft te maken. Maak een afspraak en ontdek hoe Fitbrand jouw verhaal kan vertellen.

Maak een afspraak

Hoe wij werken? Bekijk deze video:

Daarom kies je voor Fitbrand

✓ 25 jaar ervaring

Een jong team en toch al meer dan 25 jaar ervaring in branding, design en fotografie. Het geheim van Fitbrand is de combinatie van veel kennis en ervaring met een toegewijd team dat de ideale mix is van oude rotten in het vak en jonge, creatieve professionals.

✓ One stop shop

Fitbrand is het bureau in Groningen voor jouw nieuwe concept. Wij verzorgen jouw branding van top tot teen. Denk hierbij onder andere aan fotografie, logo ontwerp, gevel belettering, website ontwerp en web development en online marketing. Nergens vind je zoveel kennis en vakmanschap onder één dak.

✓ 250 keer success

Meer dan 250 succesvolle projecten heeft Fitbrand gelanceerd. Van de fotografie en brochure voor de eerste fitness step in 1994, tot aan de branding van complete nieuwe merken in binnen en buitenland. Bij Fitbrand zit je merk wel goed.

Vertel het verhaal van jouw merk met een professionele fotoshoot op locatie.

We zijn benieuwd naar je eigen ideeën over de invulling van je eigen fotoshoot. Graag nodigen we je uit bij ons op kantoor, maar komen met hetzelfde gemak bij je langs. Interessant? Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!