Een sterk logo ontwerp geeft je merk karakter

Fitbrand maakt tijdloze logo ontwerpen. Logo’s die perfect aansluiten bij de identiteit van jouw onderneming en herkenbaarheid geven aan het karakter van je brand. Een logo is hét visitekaartje van je onderneming. Vertel jouw verhaal, samen met Fitbrand.

Maak een afspraak

Logo ontwerp is specialistisch maatwerk

Ieder logo hoort uniek te zijn en dient een overeenstemming te bereiken met wat jouw merk uitstraalt. Een logo is een directe reflectie van het karakter van jouw merk en is daarom hét beginpunt van je visuele identiteit en de huisstijl. Schaalbaarheid van een logo is van belang: kan het worden ingezet voor on-en offline, staand en liggend, voor apps en social media? Bij Fitbrand is het antwoord op al deze vragen positief.

Maak een afspraak

Hoe wij logo’s ontwerpen? Check deze video:

Daarom kies je voor logo ontwerp van Fitbrand

✓ Schaalbaar

Een goed logo is een beeldmerk dat zich leent voor verschillende doeleinden. Niet een statische vorm die op één manier wordt gebruikt, maar een dynamisch design dat ingezet kan worden voor apps, favicons, social media, print en web. Dit noemen we de schaalbaarheid van het logo.

✓ Maatwerk

De ontwikkeling van een logo is maatwerk. Door nauwgezet te kijken naar de (gewenste) identiteit van een merk wordt er een overeenkomstige vormtaal opgezet. De combinatie van ontwerp en typografie geeft de nuance in het karakter weer en zorgt voor een uniek beeldmerk. Desgewenst wordt er handmatig een typeface ontwikkeld om het logo nog meer eigenheid te geven.

✓ Geeft je merk karakter

Op internet wordt veel gezocht naar ‘free logo’ en ‘logo maker’. Gebruik maken van dit soort diensten lijkt misschien een logische gedachte, maar het geld dat wordt uitgegeven aan een professioneel logo is een investering in je merk. Een goed logo wordt herkend door je klanten, geeft karakter aan je merk en zal zichzelf binnen de kortste keren terugbetalen.

Zorg voor een sterk beeldmerk, laat ons je logo maken.

Een logo maken is maatwerk. Zorg dat het beeldmerk van je onderneming tijdloos is en staat als een huis. Een logo is het eerste dat je klanten zien als ze in aanraking komen met jouw merk. Benieuwd wat Fitbrand voor jou kan betekenen? Maak hieronder een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!