Hilly Goedhart

Producer, dtp’er, tekstschrijver en duizendpoot

Rots in de branding en mede eigenaar bij Fitbrand. Organiseert, doet aan opmaak, redigeert en wat niet eigenlijk? Al meer dan dertig jaar samen met Peter. Grofweg tien jaar bij de zaak. En dat gaat allebei goed. Trotse moeder van twee heel lieve kinderen. Houdt van mensen om zich heen. Lekker koken, samen eten. Wordt blij van kleine dingen. Luistert naar klassieke gitaar en soms zelfs Drum ’n Bass. Laat alles los tijdens het sporten.

Hilly produceerde video’s voor DISQ, maakte boekjes voor het Megakwartaal van HDD GROUP en knapte en passant het hele kantoor van Fitbrand op.

Ids Kooistra

Designer, video-editor, cameraman

Een designer in hart en nieren. Werkt veelal digitaal, maar ontwerpt, knipt en vouwt net zo graag een mooie verpakking in elkaar. Filmt. Monteert video. Ontwierp en bouwde hele nieuwe stukken aan zijn droomhuis op het platteland. Luistert graag naar de luisterpaal van 3voor12 tijdens het werk. Heeft sinds kort geen Nokia meer. Associeert het woord ‘sociaal’ niet met media, maar met samen zijn.

Ids werkte eerder als designer bij meerdere reclamebureaus en deelt zijn kennis nog steeds met veel liefde met zijn HBO-studenten.

Frank Spin

Webdeveloper en designer

Superheld op het gebied van code en gebruiksvriendelijkheid. Werkt keihard overdag, en haalt ’s avonds inspiratie uit z’n Playstation 3. Liever een goed glas whisky aan het einde van de dag, dan te veel koffie. Goed opgeruimd bureau in het Launchcafe. Houdt wel van humor. Legt z’n gadgets wat vaker weg. Zoekwoorden: WordPress, PHP, HTML, CSS, Javascript.

Frank is succesvol ondernemer met Spinme en bouwde onder meer websites voor Hotel New York, SS Rotterdam en Noordhoff Uitgevers.

Peter van der Steege

Branding en design specialist, fotograaf en algehele eindbaas

Vakman die beelden kan laten spreken. Die merken tot leven brengt. Zijn oog als fotograaf helpt hem in focus te brengen waar het echt om gaat. Leergierig. Gaat graag drie stappen verder dan anderen. Verslaafd aan Scandinavische tv series. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ervaringen. Houdt van een open vizier en verzamelt graag talent om zich heen.

Peter helpt je graag met het opzetten van het merk wat bij je past. Van een compleet nieuwe identiteit tot een workshop over social media, Peter is de man.

www.petervandersteege.com

Can you sparkle us?

Because we are looking for talented students

Do you have the potential to be our sun on a rainy day? Because we’re on a mission to find a talented and enthusiastic student per September 2017. So if you’re a social, well-connected lad or lass from Europe and study either in branding and design or PR and online marketing, you’re just what we’re looking for.

And if you’re one of those rare gems who can both speak and write English naturally, and have no problems in writing short copies in English, feel free to send us your CV and portfolio.

There’s one condition: you are obliged to appreciate a good cup of coffee, as we make the best in the street. We also have a super speedy WiFi connection, for those who can’t drag themselves off Instagram.

No pressure, but please get the application done before the 20th June 2017. Click here for a full description.

Have a sparkling day!

Melinde Meinen

Ontwerper, project manager

Multi talent en Peter’s rechterhand. Hoewel ze op kantoor links van hem zit. Photoshopt het liefst je hoofd op een ander lichaam. Houdt tegelijkertijd 10 ballen in de lucht. Leidt met het grootste gemak projecten in goede banen. Creatief. Sociaal. Sportief. Blinkt volgens haar team uit in alle sporten behalve in lasergamen. Maar dat zou ze nooit over zichzelf zeggen. Out of the box. Maakte festival toiletten voor elke gender identiteit. Met bijpassende kalender.

Melinde werkte voor Fotodoos en Hamers & Hout. Daarnaast heeft ze haar eigen onderneming Foolz grafisch ontwerp.

Martin Kloos

Editor van tekst, video en geluid

Creatief denker die houdt van duidelijke taal. Breekt en maakt graag regels. Vindt dat de term ‘nieuwe media’ nu echt weleens met pensioen mag. Schrijft. Maakt mockups. Monteert video. Is daarnaast met veel passie bezig met geluid en muziek. Klopt zelfs af en toe nog wel een paar regels code. Vindt zichzelf een matige nerd.

Martin werkte eerder als schrijver, video-editor en user experience-ontwerper voor BNN, Omroep.nl, Funda en 72DPI Products.

Angelo Roga

Fotograaf, cameraman, editor, frontender

Altijd in beweging met beelden. Zoekt nieuwe invalshoeken en oplossingen. Wereldreiziger die zijn favoriete bier dichtbij vond, in België. Volgde Kraantje Pappie op tour vanuit de Kraanmobiel. Geen 9-tot-5 man. Liever later op, en langer door. Was ooit Arubaans recordhouder op de 100 en 200 meter sprint. Zoekt nog een secretaresse.

Angelo monteerde, filmde en fotografeerde eerder al voor DISQ, de Hanzehogeschool, Coffee company Flex en Rapide internet.

Jeroen Broersma

Ontwerper, illustrator

Is een echte illustrator. Tekent alles wat in hem op komt eerst op papier en dan op de computer. Heeft altijd zijn eigen set potloden mee. Van 9B tot 9H. Ontdekt nog steeds nieuwe illustratie technieken. Is gecertificeerd fitnesstrainer. Houdt graag een balletje hoog in de pauzes met Melinde. Het record wordt altijd verbroken als toevallig niemand het ziet. Man van weinig woorden. Gaat graag naar grote festivals zoals The Flying Dutch.

Jeroen studeerde Communication & Multimedia Design in Leeuwarden en deed zijn afstudeerstage bij Fitbrand. Na zijn afstuderen is hij het team komen versterken.

Wouter Brem

Fotograaf, cameraman, editor

Creatieve spraakmaker en passievolle fotograaf en altijd on-the-go. Werkt graag met mooie mensen op mooie locaties. “Het vette is dat je de foto zo krijgt als je wilt.” Energiek, vrolijk en dynamisch. Houdt misschien wel iets teveel van werken. Sleep is for the weak! Fotografeerde ooit Johan Cruyff terwijl hij een bal hooghield. Blijft toch altijd een nuchtere Groninger. Drinkt graag een biertje na een harde dag werken. Gaat pas voor alcoholvrij als er een alcoholvrije tripel op de markt komt.

Wouter fotografeerde veel voor de Hanzehogeschool en de RUG. Daarnaast zette hij zijn organisatietalent meerdere keren in voor de KEI-week en het Startup Weekend.