Vervang fysiek contact door training video’s

Door alle maatregelen rondom het coronavirus is het voor jou hoogstwaarschijnlijk moeilijk om nu nog face-to-face lessen te verzorgen. Daarom is het verstandig om net even iets meer ‘out of the box’ te denken om je klanten tevreden te houden. Zij zullen namelijk in beweging willen blijven vanuit huis of een andere locatie. Wij kunnen jouw business helpen door je fans online te bereiken met de inzet van training video’s.

Plan een video call

Waarom training video’s een goed idee zijn

Aangezien de meesten van ons nog wel een tijdje vanuit huis zullen moeten werken is er dringend behoefte aan een andere manier van personal training of een workout doen. Daarom is dit het moment om je bestaande klanten tevreden te houden en misschien zelfs wel potentiële nieuwe klanten te bereiken. Maar hoe? De inzet van training video’s is volgens ons de perfecte manier om dit doel te bereiken.

Wij begrijpen maar al te goed dat niet iedere ondernemer de middelen, de kennis of de tijd heeft om goede video’s te maken. Daarom hebben wij nagedacht hoe we jou kunnen helpen met een speciaal format voor de inzet van video.

Jouw training video’s online beschikbaar

Jouw business kunnen wij voorzien van ‘pre-recorded’ video’s die je fysieke lessen gaan vervangen. Deze video’s worden van tevoren opgenomen en kunnen vervolgens via social mediakanalen als YouTube, Facebook, Instagram of je eigen website naar je klanten gecommuniceerd worden. Zo kunnen zij on-demand, wanneer het hun uit komt, jouw lessen alsnog goed volgen vanuit de woonkamer, de tuin, het strand of waar dan ook. Of je nou groepslessen aanbiedt, een personal trainer bent of een fitnessclub hebt, online video’s is de oplossing in deze 1,5 meter economie.

Op deze manier ben je verzekerd van niet alleen de hoge kwaliteit video’s, maar nog belangrijker, ook een tevreden klant die jouw product of dienst blijft gebruiken.

Alle voordelen op een rij:

  Hoge kwaliteit training video’s
  Je huisstijl verwerkt in de video’s
  Snelle levering van de eindproducten
  Waarborg het vertrouwen met jouw klant

Plan een video call

Wat houden de training video's in?

Minimaal voorwerk

Wij zorgen dat het voorwerk zo veel mogelijk aan onze kant ligt. In overleg zullen wij een draaiboek samenstellen. In dit draaiboek komen alle belangrijke elementen die toegepast gaan worden op de videoproducties.

Hoge kwaliteit video's

Alle training video's zullen in hoge kwaliteit opgenomen worden. Er wordt gebruikt gemaakt van 1 a 2 statische camera's voor een strak beeld waarbij de focus op de trainer ligt.

Gepersonaliseerd uiterlijk

Uiteraard zorgen wij voor een passend intro en outro voor jouw video's zodat de stijl herkenbaar is. Denk hierbij aan muziek, je logo en we zorgen ook nog dat kleurbewerking van de gehele video bij jouw huisstijl past.

Wacht niet langer en laat jouw klanten lekker thuis met video trainen!

Laat hieronder je gegevens achter en we nodigen je uit voor een gratis online video gesprek. We zorgen er zo snel mogelijk voor voor dat jij weer verder kunt met je onderneming en je klanten ondertussen fit blijven.