Een fitness studio begint met een goede website.

Een fitness club die online gevonden wil worden, beschikt graag over een goed functionerende website. Maar er zit nog wel flink wat verschil in het soort website. Past het webdesign bij de merkidentiteit, staan er geen onnodige elementen op de pagina, en welke functies moeten worden toegepast? Allemaal vragen waar Fitbrand allang over heeft nagedacht. Wij ontwerpen en ontwikkelen websites die gebruikt worden door jouw leden. Webdesign en webdevelopment voor jouw fitness studio, laat dat maar aan ons over!

Maak een afspraak

Webdesign en webdevelopment, laat dat maar aan ons over

Iemand die een beetje wegwijs is op het internet  heeft tegenwoordig een flinke lijst aan verwachtingen over een goede website. Zo moet de website makkelijk en snel in gebruik zijn, schaalbaar voor mobiele apparaten (responsive website) en er ook nog eens aantrekkelijk uitzien. Dit geldt natuurlijk ook voor websites van fitness merken. Webdesign en webdevelopment zijn beide vakgebieden met een lange leercurve. HTML, CSS, grafisch ontwerp en de juiste teksten voor het web zijn allemaal belangrijke onderdelen van een goed werkende website. Gelukkig weten wij bij Fitbrand hoe het proces van een handige, mooie en vooral goed werkende website maken in elkaar steekt. Ons team kan je helpen met alle aspecten die komen kijken bij het opzetten en onderhouden van een goede site!

Maak een afspraak

 

Daarom kies je voor een website van Fitbrand

Ruim 10 jaar ervaring

✓ Fitbrand werkt al sinds 2007 met een vast en ervaren team aan websites. In de loop van de jaren is veel kennis en ervaring opgedaan die nu wordt ingezet om websites zo succesvol mogelijk te maken.

✓ WordPress experts

Met ons portfolio van ontworpen en gerealiseerde websites kunnen we met recht zeggen dat we WordPress experts zijn. Opdrachtgevers selecteren ons omdat we kunnen laten zien dat we een unieke website kunnen ontwerpen en bouwen die past bij jouw merkidentiteit.

✓ Altijd maatwerk

Wij houden niet van standaard. Website templates worden daarom niet door ons gebruikt. Onze kracht zit erin dat we goed kijken naar het doel van de website en zorgen dat de bezoeker zo snel mogelijk tot conversie overgaat.

Zorg voor een goede basis, laat ons je website maken.

Wil jij ook bij het begin beginnen? Zorg dan dat je eigen website staat als een huis, dit is immers je visitekaartje naar je klanten en potentiële klanten toe. Het eerste dat ze krijgen te zien als ze de naam van je fitness club intikken in Google. Bij ons je website laten maken? Maak hieronder een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!