Branding, Design, Fotografie, Social Media

Merkidentiteit Alex van Ginneken

Think big. Start small. Scale fast.

Alex van Ginneken coacht ondernemers die snel willen groeien met hun start ups en scale ups. Hij benaderde Fitbrand om zijn merkidentiteit te versterken om meer autoriteit en professionaliteit uit te stralen in de snel groeiende markt van coaches.

Tijdens een strategische sessie heeft Fitbrand het hart van het merk van Alex van Ginneken in kaart gebracht. Alex is een combinatie van een Ruler-Explorer en hij streeft ernaar om als ondernemer en coach zijn eigen pad te creëren, nieuwe technologie te verkennen en anderen te inspireren om hun eigen volledige potentieel te benutten en daarmee snel te groeien als onderneming. ]

Daarnaast beschikt hij over een gigantisch netwerk wat zijn opdrachtgevers verder helpt met hun groei ambities.

We ontwikkelden het hart van zijn merk, de tone of voice, waardepropositie, persona’s en zijn merkidentiteit. zijn journey als ondernemer werd vastgelegd in een branding & business roadmap.

Een eerste concreet resultaat van alle inspanningen zijn de 3000+ downloads van zijn eBook 100 lifestyle hacks voor Super CEO’s”

Opdrachtgever
Alex van Ginneken

Branche
Business coaching

img
img
img
img
img

“Mijn zoektocht naar een grondige aanpak van mijn merkstrategie leidde me naar Fitbrand. Ik wilde mijn branding en positionering opschalen, en had behoefte aan een doorgewinterde professional die naast me kon staan als een betrouwbare sparringpartner. Mijn twijfels waren vooraf: was het aanbod van Fitbrand wel de juiste stap op dat moment? Zou dit niet teveel tijd en middelen in beslag nemen? Achteraf gezien, waren deze twijfels volledig ongegrond.

Ik ben buitengewoon tevreden met het resultaat – het was precies wat mijn bedrijf op dat moment nodig had. De impact op mijn business was groot en het heeft mijn status als autoriteit aanzienlijk versterkt.

Werken met Fitbrand was een geweldige ervaring – een combinatie van oprechtheid, directheid en diepgaande ervaring. Bovendien was het een genot om met het team te werken. Een onderdeel waar ik erg blij mee ben, was de rust in de gesprekken. Peter heeft een bijzondere gave om op mijn case te ‘kauwen’ en later met briljante inzichten of interpretaties te komen.”

Alex van Ginneken, Business coach

img
img
img
img
img
img
Sluiten