Bouw een merkidentiteit die staat als een huis

De positionering van je merk is belangrijk voor het slagen van jouw onderneming. Hoe jouw merk zich verhoudt tot je concurrenten en welke belofte je uitspreekt naar je klanten zijn bepalend voor het succes. Door tone of voice, huisstijl en het karakter van je merk goed op elkaar af te stemmen, schotel je jouw klant een betrouwbaar merk voor wat staat als een huis.

Maak een afspraak

Positionering: welke plek neemt jouw merk in?

Het vormen van een goed doordachte merk- en marketingstrategie geeft jouw merk de kans om een lege plek in de markt te vullen. Door je te onderscheiden van de concurrentie en consequent te zijn in je branding bouw je aan het fundament van je merkwaarde. Fitbrand denkt mee over de mogelijkheden die er liggen voor jouw merk en helpt bij de ontwikkeling van een branding strategie.

Maak een afspraak

Daarom kies je voor Fitbrand

Fundament

Een stevig fundament is de basis van jouw onderneming. De kern van je merkidentiteit is een sterk beeldmerk en een bijpassende huisstijl die aansluit op de tone of voice. Fitbrand heeft meer dan 25 jaar ervaring in branding en design en weet precies wat er voor nodig is om het fundament te bouwen.

Alles in huis

Fitbrand heeft alles in huis om jouw merk goed op te bouwen. Van een positioneringsstrategie tot logo ontwerp tot video- en fotografie tot webdesign; wij verzorgen jouw branding van a tot z. Nergens vind je zoveel kennis en vakmanschap onder één dak. Daarbij hebben we een uitgebreide kennis van de markt, waardoor je al gauw een streepje voor hebt op de concurrentie.

Fitbrand doet het

Met 25 jaar ervaring in de wereld van fitness en health en meer dan 250 succesvolle projecten heeft Fitbrand een respectabele track record opgebouwd. De opgebouwde kennis en kunde van een kwart eeuw onderneming in deze sector heeft het mogelijk gemaakt om onze klanten te voorzien van een kwalitatief hoogstaande merkidentiteit.

Kom langs om te praten over jouw merkidentiteit

Een strategische aanpak om de positionering van jouw merk blijvend te verbeteren, dat is waar Fitbrand voor staat. Benieuwd naar wat Fitbrand voor jou kan betekenen? Maak hieronder een afspraak om gebeld te worden of langs te komen.