Een merkidentiteit die staat als een huis

Bij Fitbrand transformeren we jouw unieke drijfveren in merken die niet alleen authentiek resoneren maar ook de markt leiden. Samen met jou bouwen we merken die niet alleen gezien, maar gevoeld worden. En dat doen we al meer dan 30 jaar.

Bekijk onze diensten Neem contact op

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Hoe kan jouw merk nog sterker?

Een eigentijdse strakke merkidentiteit die past bij jouw missie, je visie en je doelgroep is een belangrijk onderdeel van het succes van je bedrijf. Voor elke eigentijdse ondernemer is het belangrijk om te laten zien hoe een unieke merkidentiteit zich kan onderscheiden van de concurrentie. Laat ons je helpen met een merkidentiteit die staat als een huis.

Maak een gratis afspraak

Plan een gratis adviesgesprek

Plan hier je gratis afspraak in en kom er in 30 minuten achter wat wij voor jouw nieuwe of vernieuwde merkidentiteit kunnen betekenen.

Alles in huis

Het dreamteam van Fitbrand zit boordevol met experts die jouw merk naar het volgende niveau tillen. Fitbrand levert verschillende services die aansluiten bij het merk van jouw bedrijf. Je kan ons zien als de one-stop-shop voor jouw merkidentiteit. En: je hoeft natuurlijk niet alles tegelijk te doen.

Maatwerk website

Maatwerk website

Onze websites worden met de hand gebouwd en zijn ingericht om jouw merkverhaal overal en altijd (en snel) te delen op elk medium.

Custom logo design

Custom logo design

We ontwerpen voor jou een uniek responsive logo op basis van je merknaam en je input. Je ontvangt het nieuwe logo in alle denkbare formaten.

Handboek huisstijl

Handboek huisstijl

Maak je een nieuwe start met je merk? Dan wil je graag dat iedereen op één lijn zit. Stop je nieuwe merkidentiteit in een handboek huisstijl om altijd consistent te zijn.

Social media design

Social media design

Met ons custom ontworpen social media ontwerpen maak jij een goede start op al je social media kanalen. En we houden rekening met een consistente look and feel. 

Maatwerk fotoshoots

Maatwerk fotoshoots

Fotografie kan het verhaal van jouw merk vertellen zoals geen enkel ander medium dat kan. Nog een voordeel? Fotografie zit in ons DNA.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Speelt print een rol in je merkidentiteit? Dan kunnen we je helpen. Van de opzet van een flyer tot een complete boekuitgave, of dikke billboards in de Randstad.

Jouw merkidentiteit in topvorm

Wij helpen ondernemers vanuit de kracht van onze branding, marketing en design kennis om een sterke eigen merkidentiteit op te zetten en daarmee langdurig succesvol te zijn.

Neem contact op

 • Waarom zou ik tijd stoppen in mijn merkidentiteit?

  Een stevig fundament is de basis van jouw merkidentiteit en merkuitstraling. De kern van je merk is bijvoorbeeld een uniek eigen beeldmerk met bijpassende brand manual of een website die aansluit bij jouw tone of voice. Fitbrand heeft meer dan 30 jaar ervaring in branding en design en weet precies wat er voor nodig is om het fundament te bouwen.

 • Zijn jullie de juiste partij voor mij?

  Fitbrand heeft alles in huis om jouw merk goed op te bouwen. Van een kristalheldere merkstrategie sessie tot een compleet logo ontwerp. Van een complete fotoshoot een wervende promoclip. Van een social media grid tot een complete website. Wij verzorgen jouw branding van a tot z. Nergens vind je zoveel kennis en vakmanschap onder één dak. Daarbij hebben we een uitgebreide kennis van de markt, waardoor je al gauw een streepje voor hebt op de concurrentie.

 • Werken jullie alleen maar voor de sport en health sector?

  Met meer dan 30 jaar ervaring in onder andere de wereld van sport en health en meer dan 1000 succesvolle projecten heeft Fitbrand best wel een respectabele track record opgebouwd. De opgebouwde kennis en kunde van meer dan een kwart eeuw ondernemen heeft het mogelijk gemaakt om onze klanten te voorzien van een kwalitatief hoogstaande en unieke eigen merkidentiteit. Maar we werken zeker niet alleen voor de sport en health sector.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan hier je gratis afspraak in en kom er in 30 minuten achter wat wij voor jouw nieuwe of vernieuwde merkidentiteit kunnen betekenen.

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen

 • Wat valt er onder een merkidentiteit?

  Een merkidentiteit is meer dan alleen het logo of product van je merk. Het is de algemene indruk die je achterlaat bij de consument, het zijn alle herkenbare merkattributen die jou als sportieve ondernemer onderscheiden van de concurrentie. Daar gebruik je bijvoorbeeld een website voor maar ook je social media kanalen.

 • Waarom is een eigen merkidentiteit belangrijk?

  Een eigen merkidentiteit helpt om een bedrijf van de concurrentie te onderscheiden in de sport en health branche en je merk op de juiste manier te positioneren. Het ontwikkelen van een professioneel, creatief ontwerp van je merk helpt jou ook om op te vallen bij potentiële klanten.

 • Wordt de nieuwe merkidentiteit mijn eigendom?

  Alle onderdelen van jouw nieuwe merkidentiteit zoals het logo, een website, de fotografie en bijvoorbeeld de styleguide worden jouw volledige eigendom. Wij leggen geen ketting om onze klanten.

 • Wanneer is mijn merk klaar?

  Een merk is eigenlijk nooit af, maar je kunt er op rekenen dat als wij voor een nieuw merk aan de slag gaan we, afhankelijk van de omvang van de opdracht, gemiddeld tussen de 6 tot 10 weken nodig hebben om alles voor je te ontwikkelen.

 • Is het ontwerp van mijn logo uniek?

  Wij maken altijd een uniek en onderscheidend logo voor jouw bedrijf. Bij grotere opdrachten werken 2 van onze designers aan 2 verschillende voorstellen.

 • Wat is een styleguide?

  Een nieuwe huisstijl bestaat uit een logo, kleurstellingen, lettertypes (typografie) en het gebruik van afbeeldingen. De herkenbare stijl wordt consistent doorgevoerd in alle uitingen, zoals social media, advertenties, posters, presentaties, de website en in bijvoorbeeld merchandise.

Geef ons 30 minuten van je tijd

Vul dit formulier in en kom er tijdens een gratis call van 30 minuten achter wat wij voor jouw merkidnetiteit kunnen betekenen. Wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoon
085 080 5246

(Vereist)
Sluiten