Een merkidentiteit die staat als een huis

Hoe kan jouw fitness, sport of health merk nog sterker? Dat is de vraag die bij Fitbrand elke dag centraal staat. En ook daarom hebben wij de ideale combinatie in huis van veel specialistische kennis in de sport- en health branche. We staan klaar om jou te helpen.

Bekijk onze diensten Neem contact op

Hoe kan jouw merk nog sterker?

Een eigentijdse strakke merkidentiteit die past bij jouw concept en de doelgroep is een belangrijk onderdeel van het succes van je merk. Voor elke gedreven sport, fitness of lifestyle ondernemer is het belangrijk om te laten zien hoe een unieke merkidentiteit zich kan onderscheiden van de concurrentie. Schotel jouw klanten een merk voor dat staat als een huis!

Maak een afspraak

Plan een gratis adviesgesprek

Plan hier je afspraak in en kom er in 30 minuten achter wat wij voor jouw merk kunnen betekenen.

Alles in huis

Het designteam van Fitbrand zit boordevol met experts die jouw merk naar het volgende niveau tillen. Fitbrand levert verschillende services die aansluiten bij het merk van jouw bedrijf. Je kan ons zien als de one-stop-shop voor jouw merkidentiteit. Je hoeft natuurlijk niet alles tegelijk te doen.

icoon

Maatwerk website

Onze websites worden met de hand gebouwd en zijn ingericht om jouw merkverhaal overal en altijd (en snel) te delen op elk medium.

icoon

Custom logo design

We ontwerpen voor jou een uniek responsive logo op basis van je merknaam en je input. Je ontvangt het nieuwe logo in alle denkbare formaten.

icoon

Handboek huisstijl

Maak je een nieuwe start met je merk? Dan wil je graag dat iedereen op één lijn zit. Stop je nieuwe merkidentiteit in een handboek huisstijl om altijd consistent te zijn.

icoon

Social media design

Met ons custom ontworpen social media ontwerpen maak jij een goede start op al je social media kanalen. En we houden rekening met een consistente look and feel. 

icoon

Maatwerk fotoshoots

Fotografie kan het verhaal van jouw merk vertellen zoals geen enkel ander medium dat kan. Nog een voordeel? Fotografie zit in ons DNA.

icoon

Grafisch ontwerp

Speelt print een rol speelt in je merkidentiteit? Dan kunnen we je helpen. Van de opzet van een flyer tot een complete boekuitgave of dikke billboards in de Randstad.

Jouw merkidentiteit in topvorm

Wij helpen fitness, sport of health ondernemers vanuit de kracht van onze branding, marketing en designtalenten om een sterke eigen merkidentiteit op te zetten en daarmee langdurig succesvol te zijn.

Neem contact op

 • Waarom zou ik tijd stoppen in mijn merkidentiteit?

  Een stevig fundament is de basis van jouw merkidentiteit en merkuitstraling. De kern van je merk is bijvoorbeeld een uniek eigen beeldmerk met bijpassende brand manual of een website die aansluit bij jouw tone of voice. Fitbrand heeft meer dan 30 jaar ervaring in branding en design en weet precies wat er voor nodig is om het fundament te bouwen.

 • Zijn jullie de juiste partij voor mij?

  Fitbrand heeft alles in huis om jouw merk goed op te bouwen. Van een kristalheldere merkstrategie sessie tot een compleet logo ontwerp. Van een complete fotoshoot een wervende promoclip. Van een social media grid tot een complete website. Wij verzorgen jouw branding van a tot z. Nergens vind je zoveel kennis en vakmanschap onder één dak. Daarbij hebben we een uitgebreide kennis van de markt, waardoor je al gauw een streepje voor hebt op de concurrentie.

 • Hoeveel ervaring hebben jullie met de fitness en health sector?

  Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van sport, fitness en health en meer dan 250 succesvolle projecten heeft Fitbrand best wel een respectabele track record opgebouwd. De opgebouwde kennis en kunde van meer dan een kwart eeuw ondernemen in deze sector heeft het mogelijk gemaakt om onze klanten te voorzien van een kwalitatief hoogstaande en unieke eigen merkidentiteit.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan hier je afspraak in en kom er in 30 minuten achter wat wij voor jouw merk kunnen betekenen.

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen

 • Wat valt er onder een merkidentiteit?

  Een merkidentiteit is meer dan alleen het logo of product van je merk. Het is de algemene indruk die je achterlaat bij de consument, het zijn alle herkenbare merkattributen die jou als sportieve ondernemer onderscheiden van de concurrentie. Daar gebruik je bijvoorbeeld een website voor maar ook je social media kanalen.

 • Waarom is een eigen merkidentiteit belangrijk?

  Een eigen merkidentiteit helpt om een bedrijf van de concurrentie te onderscheiden in de sport en health branche en je merk op de juiste manier te positioneren. Het ontwikkelen van een professioneel, creatief ontwerp van je merk helpt jou ook om op te vallen bij potentiële klanten.

 • Wordt de nieuwe merkidentiteit mijn eigendom?

  Alle onderdelen van jouw nieuwe merkidentiteit zoals het logo, een website, de fotografie en bijvoorbeeld de styleguide worden jouw volledige eigendom. Wij leggen geen ketting om onze klanten.

 • Wanneer is mijn merk klaar?

  Een merk is eigenlijk nooit af, maar je kunt er op rekenen dat als wij voor een nieuw merk aan de slag gaan we, afhankelijk van de omvang van de opdracht, gemiddeld tussen de 6 tot 10 weken nodig hebben om alles voor je te ontwikkelen.

 • Is het ontwerp van mijn logo uniek?

  Wij maken altijd een uniek en onderscheidend logo voor jouw bedrijf. Bij grotere opdrachten werken 2 van onze designers aan 2 verschillende voorstellen.

 • Wat is een styleguide?

  Een nieuwe huisstijl bestaat uit een logo, kleurstellingen, lettertypes (typografie) en het gebruik van afbeeldingen. De herkenbare stijl wordt consistent doorgevoerd in alle uitingen, zoals social media, advertenties, posters, presentaties, de website en in bijvoorbeeld merchandise.

Geef ons 30 minuten van je tijd

Vul dit formulier in en kom er tijdens een call van 30 minuten achter wat wij voor jouw merk kunnen betekenen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoon
085 080 5246

(Vereist)
Sluiten