Zet online marketing in als basis voor groei

Met een uitgekiende marketingstrategie wordt jouw merk een niet te missen online kanaal. Wat jouw doel ook is: meer leads, een hogere naamsbekendheid of meer sales van je product. Met een online marketingstrategie van Fitbrand ben je op de juiste manier zichtbaar met de juiste communicatiestrategie.

Alles in huis Neem contact op

Hoe haal je het meeste uit je online aanwezigheid?

Voor de meeste bedrijven hangt online succes samen met afbakenen en efficiënt inzetten van budgetten en online middelen. Nu komen jou uitgestippelde merkstrategie en je eigen merkidentiteit samen met je online groeistrategie. Onze specialisten brengen jouw doelgroep en de klantreis van de doelgroep tot in de puntjes in kaart en zorgen hiermee voor een perfecte afbakening. Zo haal jij het meeste uit jouw budget en garandeer je de continuïteit en de groei van je bedrijf.

Maak een afspraak

Plan een gratis adviesgesprek

Plan hier je afspraak in en kom er in 30 minuten achter hoe wij je kunnen helpen bij de juiste online strategie van jouw merk.

Alle online marketing disciplines in huis

Om jou een totaal oplossing te bieden en een (online) voorsprong te geven op de concurrentie zijn we partner met een gespecialiseerd online marketingbureau. Zo komt jouw uitgestippelde merkstrategie en je nieuwe identiteit het beste naar voren in de online wereld. Deze services staan aan de basis van de continuïteit van jouw bedrijf. Je kunt ons wat dat betreft zien als een one-stop-shop voor alles rondom branding & marketing.

icoon

Marketing campagnes

Single channel, multi-channel of omni-channel marketing campagnes. Onze experts zoeken uit welke disciplines en kanalen het meest effectief zijn voor jouw budget en jouw doelstellingen.

icoon

Content is King

Content = King. Zeker als je de organische zoekresultaten wilt veroveren zijn goede teksten essentieel voor op je landingspagina’s, maar ook in de vorm van kwalitatieve blogs die doro Google worden meegenomen.

icoon

E-Commerce

Wij tillen het succes van jouw webwinkel of ander e-commerce platform naar een hoger niveau door een sterke merkstrategie, een verbeterde gebruikerservaring en uitgekiende marketing campagnes.

icoon

SEO en SEA

Met SEO en SEA domineer jij de zoekmachines op de voor jouw relevante zoektermen. Onze experts zorgen dat je het maximale resultaat behaald met jouw budget en het schrijven van hele goeie advertentieteksten.

icoon

Social Media

We kunnen je ook helpen met je organische berichtgeving via Social Media, maar ook een stukje adverteren. Zo verhoog je de interactie met je doelgroep, vergroot je de naamsbekendheid en genereer je meer leads.

icoon

Print campagnes

Print campagnes zijn nog steeds een geweldige manier om lokaal nieuwe leads te genereren. Hierin kunnen online marketing en print campagnes elkaar in versterken. We nemen je als designers graag mee in de beleving van print.

We werken met het STDC model

Bij elke online klantreis zijn er 4 fases. Potentiële klanten moeten weten dat je bestaat, jouw producten en of diensten overwegen, met je in zee gaan en een goede aftersales ervaring van je krijgen. Elke fase kent zijn eigen werkzaamheden, kanalen en KPI’s. Wij stellen de doelen op per fase. Daarbij werken we met het See, Think, Do, Care (STDC) model.

Neem contact op

 • Wat is de See fase?

  De See fase is gericht om het bereik van je bedrijf te vergroten. Wij zorgen dat jij aanwezig bent waar jouw potentiële klanten ook zijn.

 • Wat is de Think fase?

  In de Think fase moet je de klant zien te overtuigen. Wij zorgen dat jouw klanten een goede overweging kunnen maken die in jouw voordeel uitvalt. Wij overtuigen jouw klant van jouw producten/diensten.

 • Wat is de Do fase?

  In deze fase gaan de klanten over tot actie of niet. Wij zorgen dat jij wél aanvragen en omzet haalt uit jouw online marketing inspanningen.

 • Wat is de Care fase?

  In de Care fase maak je het verschil met communicatie. Wij zorgen dat na een aanvraag of aankoop de informatievoorziening klopt. Ook proberen we van je klanten ambassadeurs te maken.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan hier je afspraak in en kom er in 30 minuten achter hoe wij je kunnen helpen bij de juiste online strategie van jouw merk.

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen over Online marketing

 • Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

  SEO staat voor Search Engine Optimization. Letterlijk: zoekmachine-optimalisatie. Dit wil zeggen dat we je website gaan optimaliseren om zo hoog mogelijk op het internet te laten verschijnen

  SEA staat voor Search Engine Advertising. Hierbij mag je alle advertenties rekenen waarbij je betaalt om hoger in Google of Bing te verschijnen. De bekendste tool hiervoor is Google Ads.
 • Waarom zou ik investeren in online marketing?

  Er zijn duizenden merken in Nederland en jij wilt ervoor zorgen dat jij daar met kop en schouder bovenuit steekt. Dat lukt helaas bijna nooit zonder een online marketingaanpak die je helpt om van bezoekers ook kopers te maken.

 • Kan ik met online marketing mijn doelgroep bereiken?

  Via het internet kun je heel gericht je doelgroep targeten. Advertenties op LinkedIn en Facebook kunnen bijvoorbeeld zo worden ingesteld dat ze alleen aan personen worden getoond die aan bepaalde criteria voldoen. Voorbeelden van criteria zijn werkniveau, leeftijd, functie en interesses. Voor Google Ads is dat niet anders.

 • Wat als de resultaten tegenvallen?

  Het kost veel tijd om het succes van online marketing voor jou bedrijf goed te meten en door te vertalen naar meer verkoop.  Het is niet van de één op de andere dag een succes.  Wat zorgt ervoor dat een klant klikt op een button? Wij werken nou juist samen met een partner die meer dan 10 jaar ervaring heeft met het cijfermatig kijken naar jouw performance. Daar sturen ze dan ook graag op bij.

 • Doen jullie ook aan linkbuilding?

  Zeker doen we dat! Linkbuilding zorgt voor het versterken van de autoriteit van je website door inkomende links van andere websites naar jouw website te laten verwijzen. Hierdoor verbetert je vindbaarheid. Belangrijk bij linkbuilding zijn kwaliteit en relevantie. We zijn inmiddels bijna de grootste in Nederland als het gaat om linkbuilding.

 • Wat kost online marketing?

  De kosten van online marketing zijn voornamelijk afhankelijk van de gekozen vorm van marketing. Het is dus maatwerk en ook afhankelijk van het budget wat je hiervoor maandelijks wilt inzetten. Juist daarom is het goed om een call te plannen zodat we jouw verhaal kunnen horen en samen kunnen nadenken over de oplossing die past bij jouw bedrijf en jouw groeiverwachtingen.

Geef ons 30 minuten van je tijd

Vul dit formulier in en kom er tijdens een call van 30 minuten achter wat wij voor jouw nieuwe merk kunnen betekenen. Wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met je op.

E-mail
info@fitbrand.nl

(Vereist)
Sluiten