Jouw merk in topvorm.

Wij helpen ondernemers vanuit de kracht van onze branding, marketing en design talenten om een sterk eigen merk op te zetten en daarmee succesvol te zijn.

Experts met een voorliefde voor design.

Het vormen van een goed doordachte merk- en marketingstrategie maakt jouw merk kansrijker om een plek in de markt te veroveren.

Door je te onderscheiden van de concurrentie en consequent te zijn in je branding, bouw je aan het fundament van je merkwaarde. Fitbrand denkt graag mee over de mogelijkheden die er liggen voor jouw merk en helpt je bij de ontwikkeling van de juiste branding strategie en een passende eigen identiteit.

Wij beginnen aan elk branding en design traject met een open ‘mind’, een nieuwsgierige houding en zonder vooringenomen idee.

Ontdek onze services

Core values

01

Pro actief

Wij geloven in een gedreven houding.

02

Uitmuntentheid

We houden van een hoge lat.

03

Leergierig

We verwelkomen de kans om te leren.

04

Betrokken

Omdat betrokkenheid langer duurt.

05

Specialistisch

Want we kunnen niet alles goed.

06

Humor

Zelfs lachen we om een eigen grap.

Meer dan 30 jaar ervaring.

Fitbrand heeft zich de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een toonaangevend reclamebureau in de sport en health sector. Onze naam vormt tevens de kern van onze belofte en ontwerpfilosofie; wij zetten fitte, sterke en duurzame merken op.

Ons geheim? Wij hebben de ideale combinatie in huis van veel specialistische kennis en ervaring en een creatief team met branding, marketing en design experts.

Bij de merken die we opzetten speelt beeld natuurlijk een grote en centrale rol, daarom zijn we ook zo trots op de top fotografen die wij in ons team hebben.

Wij hebben de afgelopen jaren meer dan 75 merken gelanceerd. Het maakt niet uit of je onderneming groot of klein is; Fitbrand maakt jouw merk sterk.

Get in touch

Een team van creatieve specialisten met een gezamenlijke missie

Wouter Brem

Fotograaf, cameraman & content creator

Melinde Meinen

Visual designer & project manager

Jeroen Broersma

Brand designer & Illustrator

Chris Kuhl

Frontend & Backend developer

Peter van der Steege

Branding en design specialist, fotograaf & algehele eindbaas

Pascal Swier

Branding & projectmanagement

Daan de Groot

Content marketeer & Business developer

Pelle Stegenga

Online Marketeer, SEO Specialist & Data Analyst

Ids Kooistra

Designer, video-editor, cameraman

Waarom kiezen voor Fitbrand

01

Uniek in Nederland

Fitbrand is hét reclamebureau voor sport- en health concepten. Uniek in Nederland. Want nergens anders vind je zoveel gespecialiseerde kennis en vakmanschap onder één dak. Dat is een bonus voor jouw merk.

02

Meer dan 30 jaar ervaring

Een jong team en toch al meer dan 30 jaar actief in de reclamewereld. Het geheim van Fitbrand is de combinatie van veel kennis en ervaring met een team van jonge en ambitieuze professionals.

03

75 merken gelanceerd

Fitbrand heeft de afgelopen 5 jaar meer dan 75 merken gelanceerd. En meer dan 1000 ontwerptrajecten maakten onze klanten beter zichtbaar. Van fotoshoot tot flyer en van landingpage tot print campagne.

Sluiten