Laat het hart van je merk kloppen

Hoe kan jouw merk nog sterker? Dat is de vraag die bij Fitbrand elke dag centraal staat. Daarom hebben wij bij Fitbrand de ideale combinatie van specialistische en strategische kennis in huis. Wij staan klaar om jou te helpen om samen de juiste start te maken met een uitgekiende merkstrategie.

Alles in huis Neem contact op

Hoe maakt merkstrategie voor jou het verschil?

Een onderscheidende merkstrategie is belangrijk om de juiste doelgroepen te benaderen in een steeds voller wordende markt. Je eigen goed uitgewerkte merkstrategie is een stevige basis voor de korte en lange termijn doelstellingen.

Durf jij het aan om je merk op te zetten vanuit de redenen van je bestaan en een mission statement die je handen en voeten geeft om je business een kickstart te geven? Zorg er dan voor dat je merk vanaf de start een unieke, onderscheidende positie krijgt in de markt.

Voor een goed doordachte strategie van jouw merk staan we bij Fitbrand altijd voor je klaar. We hebben hier dan ook al aardig wat kilometers mee gemaakt en staan achter de start van meer dan 75 succesvolle merken.

Maak een afspraak

Plan een gratis adviesgesprek

Plan hier je afspraak in en kom er in 30 minuten achter hoe wij  je kunnen helpen bij de juiste strategie van jouw merk.

We werken aan een duidelijk plan

Het team van Fitbrand zit boordevol met experts die het hart van jouw merk graag laten kloppen. Gaan we aan de slag met jouw merkstrategie dan werken we onder anderen aan de volgende 6 zaken die mee worden genomen in het eindresultaat en je gaan helpen om goed te starten met je eigen bedrijf:

icoon

Originele stylescapes

Fitbrand ontwerpt voor jou maximaal 2 unieke stylescapes die aansluiten bij de gekozen positionering van jouw merk.

icoon

Personas

Maak je doelgroep zichtbaar voor jezelf door middel van echte buyer personas. De personas staan centraal in de positionering van je merk.

icoon

Eigen Roadmap

Fitbrand ontwerpt voor jou een uitgebreide roadmap. Deze roadmap bevat onder andere jouw purpose, missie, visie en nog veel meer.

icoon

Brand archetype

Geef je merk een persoonlijkheid met een brand archetype. Een goed uitgewerkt archetype voor je merk geeft richting aan al je marketing- en communicatie-uitingen.

icoon

SWOT-analyse

Bekijk in een oogopslag waar kansen liggen voor jouw merk en wat extra aandacht nodig heeft. Een SWOT-analyse geeft richting aan de positionering van jouw merk.

icoon

Tone of Voice

Bepaal de Tone of Voice van jouw merk. Hiermee creëer jij de manier hoe jouw merk zich richt tot de doelgroep. Het wordt de persoonlijkheid van je merk.

Jouw merkstrategie in uitstekende conditie

Fitbrand heeft talloze ondernemers en start-ups geholpen aan een merkstrategie vanuit de centrale gedachte dat wij “Alles doen voor een sterk merk”. Hiervoor werken wij met een team dat bestaat uit branding, marketing en design specialisten en die jou graag helpen om een merkstrategie neer te zetten waarmee je langdurig succesvol kunt worden en geld mee gaat verdienen.

Neem contact op

 • Waarom zou ik tijd investeren in een merkstrategie?

  Een stevig fundament is de basis van jouw onderneming. De kern van je merkpositionering is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw merk zich onderscheidt. Fitbrand heeft meer dan 30 jaar ervaring in branding en design en weet precies wat ervoor nodig is om het fundament te bouwen.

 • Is Fitbrand de juiste partij voor mij?

  Fitbrand heeft alles in huis om jouw merk goed op te bouwen. Van een kristalheldere merkstrategie sessie tot een compleet logo ontwerp. Van een complete fotoshoot tot een wervende promoclip. Van een social media grid tot een complete website. Wij verzorgen jouw branding van a tot z. Nergens vind je zoveel kennis en vakmanschap onder één dak. Daarbij hebben we een uitgebreide kennis van de markt, waardoor je al gauw een streepje voor hebt op de concurrentie.

 • In welke branches heeft Fitbrand ervaring?

  Fitbrand heeft de afgelopen jaren meer dan 75 merken opgeleverd. Deze merken zijn zeer divers en hebben allemaal een unieke eigen merkstrategie gekregen als de gouden basis, waardoor zij nu kunnen uitblinken in de markt. Van de branding van verschillende sportmerken tot het opzetten van een merkidentiteit voor een online beddenwinkel, niks is te gek voor Fitbrand.

Plan een gratis adviesgesprek

Plan hier je afspraak in en kom er in 30 minuten achter hoe wij  je kunnen helpen bij de juiste strategie van jouw merk.

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen

 • Wat valt er onder merkstrategie?

  Voor het ontwikkelen van een lange termijn merkstrategie staat het hart van het merk en je waardepropositie centraal. De missie, visie en kernwaarden, de strategische doelstellingen, de buyer persona’s en de tone of voice komen samen in een passend eindresultaat met het oog op de toekomst.

 • Waarom is merkstrategie belangrijk?

  Tegenwoordig zijn er miljoenen merken over de hele wereld en jij moet ervoor zorgen dat jij er met kop en schouder bovenuit steekt. Dat gaat natuurlijk niet zomaar, maar met een perfecte, unieke eigen positionering is de kans groter dat jouw merk een succes wordt.

 • Wanneer is mijn merk klaar?

  Een merk is eigenlijk nooit af, maar je kunt er op rekenen dat als wij voor een nieuw merk aan de slag gaan we, afhankelijk van de omvang van de opdracht, gemiddeld tussen de 6 tot 10 weken nodig hebben om alles voor je te ontwikkelen.

 • Wat is Mono Branding?

  Mono Branding is een strategie die voorkomt uit de merkstrategie. Alle producten die jij uitbrengt krijgen hetzelfde merk. Bedrijven die kiezen voor mono branding zijn vaak een groot en bekend merk met verschillende producten in het assortiment.

 • Wat is een Stylescape?

  Een design moodboard op met een verzameling van beelden, texturen, typografie en kleuren die de look and feel van je merk communiceren. Dit moodboard definieert een complete visuele vertaling van het merk en geeft je een helder beeld van alle mogelijke op te leveren eindproducten.

 • Is het ontwerp van mijn Stylescape uniek?

  Wij maken altijd een uniek en onderscheidend stylescape voor jouw merkstrategie. Bij grotere opdrachten werken altijd twee of meer van onze designers aan verschillende voorstellen.

Geef ons 30 minuten van je tijd

Vul dit formulier in en kom er tijdens een call van 30 minuten achter wat wij voor jouw nieuwe merk kunnen betekenen. Wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoon
085 080 5246

E-mail
info@fitbrand.nl

(Vereist)
Sluiten