Webdesign, Branding, Design

Merkidentiteit personal training concept Qubic

Onlangs heeft Fitbrand gewerkt aan een merkidentiteit voor een schaalbaar personal trainer concept. Bij dit concept traint iedereen in zijn of haar eigen “kubus” en kan een club meerdere Qubics in de zaal plaatsen. Fitbrand was verantwoordelijk voor de naam, het logo en de vintage look en feel. De fotografie namen we trouwens ook voor onze rekening, maar daarover meer bij PIX PT Box.

Qubic klinkt als het woord kubus en roept meteen associaties op met het begrip ruimte en volume. Dat je voor Qubic een beperkte ruimte nodig hebt, maakt het concept aantrekkelijk voor personal trainers, een plek waar hun cliënten kunnen trainen met alle accessoires binnen handbereik. Door het besloten karakter van Qubic wordt het intieme en exclusieve (alleen voor jou) karakter benadrukt.

Opdrachtgever
Pixformance GmbH

Branche
Fitness & Boxing

img
img
img

“Fitbrand heeft me enorm geholpen om een logo, huisstijl en website te creëren met de ideeën die ik had voor mijn bedrijf. Ze weten de vorm heel goed in lijn te brengen met de inhoud. Door de beschikbare kennis, creativiteit en ervaring is het een geweldig bedrijf met hele leuke mensen om mee te werken.”

Henk-Jan Dolsma, Eigenaar Boemerang Coach

img
img
img
Sluiten