Branding, Design, Webdesign, Social Media

BFT Sports & Events

BFT Sports & Events is een jong, sportief en ambitieus bedrijf dat gelooft in de kracht van bewegen in de natuur. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van bootcamps, outdoor personal training, vitaliteitsprogramma’s en outdoor evenementen. Het is hun missie om mensen te inspireren en te begeleiden naar een gezonde en gemotiveerde levensstijl.

Afgelopen half jaar ontwierpen wij het logo, de styleguide, website & het social media concept voor BFT. Omdat BFT staat voor samen bewegen in de natuur had het logo concept als uitgangspunt om vooral het natuurlijke gevoel te weergeven zonder heel organisch te zijn, het mocht best een wat stoerdere uitstraling hebben.

De bladvorm benadrukt daarbij het natuurlijke element. De pijlen, die ook nog een knipoog maken naar het militaire verleden van de eigenaresse, staan voor vooruitgang. De laatste pijl loopt in een vak wat het einddoel representeert.

Door het ronde maar toch hoekige geheel is het een logo wat perfect aansluit bij de persoonlijkheid van het merk; stoere uitdagingen in de natuur met vriendelijke begeleiding. Het logo vormde de basis voor de overige uitingen.

Opdrachtgever
BFT Sports & Events

Branche
Fitness

img
img
img
img
img

“Alleen maar lof. Wat een fijn bedrijf is dit! Fitbrand heeft mij geholpen bij de re-branding van mijn bedrijf. Zij hebben het verhaal achter BFT Sports & Events zo mooi en duidelijk in beeld gebracht. Wat begon met een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website werd afgesloten met een volledig nieuw Instagram profiel. Dankzij de goede communicatie, het luisterend oor en de kritische feedback van Peter zijn we samen tot een heel mooi product gekomen. BFT Sports & Events is nu echt een sterk merk en dat zien wij ook terug in onze resultaten! Fitbrand is echt een aanrader!!”

Nicolle de Brouwer, Eigenaar BFT Sports & Events

img
img
img
Sluiten