Fotografie

Lifestyle fotografie Vimotion

Maatwerk is onze uitdaging

ViMotion personal training club maakt zich hard voor het fitter, gezonder, energieker en sterker maken van hun doelgroep. Zij bieden een training concept dat afgestemd is op hun klanten met de volledige aandacht van hun fitnessprofessionals. Zij vroegen Fitbrand om ze te helpen met de fotografie van hun nieuwe locatie in Enschede: De Melkhal.

ViMotion is gericht op het lichaam, de doelen en de energie van hun klanten. Met Personal Trainers die hen helpen, inspireren en van fitness een ware beleving maken.

Het was de taak van Fitbrand om het uitzonderlijke contact met de klanten en de trainers te visualiseren door een aantrekkelijke selectie van foto’s te maken. Samen met echte klanten en de trainers zelf lijkt dit gelukt te zijn en heeft ViMotion nu een selectie waar zij trots op mogen zijn.

Opdrachtgever
Vimotion Enschede

Branche
Personal training

img
img
img
img
img

“Al jaren is ViMotion verbonden met Fitbrand. En niet zonder reden. Ze werken no-nonsense, professioneel, supersnel en transparant. Alles wat ze maken is gewoon gaaf en ze snappen de fitnessbranche echt heel goed! Maar bovenal is het superfijn communiceren met ze, iets waar ik heel veel waarde aan hecht. ”

– Freek Lodeweges, Founder Vimotion

img
img
img
img
img
img
Sluiten