Fotografie

Fotoshoot Fitness Education Group

Kennis in beweging

De Fitness Education Group (FEG) is in 2020 ontstaan door het samengaan van vijf bedrijven. Dit zijn EFAA opleidingen, Sport&People, BlackBoxPublishers, BlackBox Academy en LAPT Business Coaching. De centrale gedachte is dat een gecombineerd programma voor zowel beginnende als gevorderde fitness professionals, zoals personal trainers, grote voordelen voor onze cursisten biedt. Meer aanbod, dus meer keuze.

Door het samengaan van deze 5 kennispartners ontstond er bij de FEG de behoefte om de fotografie een meer uniforme stijl te geven en de inzet van stockfoto’s te reduceren tot een minimum. Voor deze gelegenheid heeft Fitbrand de complete pre productie gedaan. Van callsheets en moodboards tot en met de gehele productie en de nabewerking van alle beelden.

Opdrachtgever
Fitness Education Group

Branche
Fitness

Tags
Fotografie

img
img
img
img
img

“De mensen bij Fitbrand zijn echte vakmensen met een knipoog naar een losse stijl, dat merk je aan alles. Fitbrand zorgt voor een dag die soepel loopt en ze werken ontzettend snel en altijd met het eindresultaat voor ogen. Door hun creatieve ideeën zorgen ze tijdens een shoot ook voor verrassende invalshoeken. De shoot met dit team verliep heel soepel, is gezellig geweest en leverde ook het gewenste resultaat op.”

Kelby Jongen, Directeur Fitness Education Group

img
img
img
img
img
img
Sluiten