Fitbrand is sponsor van Hét kindvriendelijke inspiratieboek!

avatar author Door Peter van der Steege | 16 oktober 2023 | Leestijd: 3 min

De ultieme gids om kinderen in je omgeving tot bloei te laten komen

Als ouder, verzorger of andere verantwoordelijke in de directe omgeving van kinderen van 5 tot en met 12 jaar herken je het vast: je wilt ervoor zorgen dat deze kinderen zich gelukkig, gezond en veilig kunnen ontwikkelen. En je doet hier zelf hard je best voor. Maar soms is het fijn om ondersteuning te krijgen. Zodat je weet dat je op de goede weg bent, én om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. Het is voor het eerst dat er in Nederland een dergelijk compleet overzicht is verschenen.

Wij hebben de complete vormgeving van het boek verzorgd en Kindvriendelijk.nu geholpen om als een echt merk naar buiten te treden. Naast de intensieve samenwerking met Peter van Klaveren, zijn we ook super enthousiast geworden over dit ‘kindvriendelijke’ initiatief.

Dat is dan ook de reden dat wij Hét kindvriendelijke inspiratieboek sponsoren. Het is een boek dat elke ouder of verzorger meeneemt op een ontdekkingsreis langs alle kansen die er voor je kind bestaan.

Laat je inspireren door kinderyoga, meditatie, filosofie, EMDR, homeopathie, NLP en/of mindfulness. Leer het belang kennen van een goede ademhaling, van gezonde voeding en van buitenspelen. En verrijk je kennis over bijvoorbeeld kinder-EHBO en omgaan met verkeer, huisdieren en geld.

Kortom: een complete gids die je als ouder of verzorger alle handvatten geeft om de kinderen in je omgeving op alle vlakken tot bloei te laten komen. Welke ouder wilt dat nou niet.

Ja, ik wil dit boek!

Wat kun je verwachten?

Dit (digitale) inspiratieboek geeft jou als ouder of verzorger inzicht in een breed scala aan Nederlandse, kindvriendelijke organisaties. Van de Kinderombudsman tot kinderrechten, van het Voedingscentrum tot Centrum Kinderfilosofie en van de Kindertelefoon tot de Kinderyoga Academie. Zij delen hun leuke en leerzame verhalen en ontwikkelingsmogelijkheden, samen met allerlei toepasbare tips en weetjes rondom de ontwikkeling van kinderen.

  • 380 pagina’s boordevol inspiratie en informatie
  • Meer dan 140 kindvriendelijke verhalen van organisaties en auteurs van Nederlandse bodem
  • Praktisch, leerzaam en kleurrijk
  • Themagerichte verhalen, geschreven door professionals
  • Vele toepasbare tips en weetjes
  • Illustratieve tekeningen en prachtige foto’s van kinderen
  • Gedichten, slogans en uitspraken
  • Meerdere kindvriendelijke doelen
  • Ruimte voor eigen aantekeningen in het fysieke boek

kindvriendelijk

Verschillende herkenbare thema’s

Of je nu ouder, grootouder, oom, tante, leerkracht of andere professional bent, dit boek is er speciaal voor jou. Het neemt je mee langs vier thema’s die essentieel zijn voor de optimale ontwikkeling van kinderen tussen de 5 en 12 jaar: gezondheid, ontwikkeling, duurzaamheid en leefomgeving. Zo vind je snel de informatie die aansluit bij jouw hulpvraag of interesse.

Bestel Hét kindvriendelijke inspiratieboek direct!

Hét kindvriendelijke inspiratieboek laat je kennismaken met meer dan 140 bijzondere organisaties en auteurs uit Nederland die allemaal één doel hebben: het geluk, de gezondheid en de veiligheid van jouw kind.

Laat je inspireren en ontdek welke verhalen, tips en verhalen je kunnen helpen bij de opvoeding en de ontwikkeling van jouw kinderen én de kinderen om je heen. Geef ze de best mogelijke start en bestel vandaag nog jouw exemplaar van Hét kindvriendelijke inspiratieboek!

Ja, ik bestel dit inspiratieboek!!

Mis nooit meer een blog van ons.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Deze staat vol met tips, handigheidjes en insights voor het sterker maken van je eigen merk. Wij doen niet aan spam.

Sluiten