Branding en positionering van je merk, Fitbrand helpt.

Fitbrand is hét reclamebureau in Groningen om in te schakelen voor de ontwikkeling van jouw nieuwe merk! Een goede start van een nieuw merk is belangrijk en daar komt heel veel bij kijken. Hoé een klant jouw merk beleeft is bepalend voor een terugkerende aankoop, blijvende abonnementen en positieve mond-tot-mond reclame. Wil jij ook graag een onbezorgde start?

Maak een afspraak

Een merkidentiteit creëren is onze ambacht.

Iedereen kan een product uit de fabriek laten rollen en dit vervolgens verkopen. Echter: het vormen van een gemeenschap aan mensen dat zich identificeert met dat product is een stuk lastiger. Dat is wat we ‘branding’ noemen, het creëren van een merkbeleving die emoties oproept bij de doelgroep. Dit doen we niet zomaar. Aan de hand van ons eigen ’13P-model’ onderzoeken we nauwgezet jouw merk, zodat we vervolgens kunnen bepalen hoe we het branding plan gaan inrichten.

Maak een afspraak

Daarom kies je voor Fitbrand

✓ 25 jaar ervaring

Een jong team en toch al meer dan 25 jaar ervaring in branding en design. Het geheim van Fitbrand is de combinatie van veel kennis en ervaring met een team dat de ideale mix is van oude rotten in het vak en jonge, creatieve professionals. Bij Fitbrand zit je nieuwe merk dus wel goed.

✓ One stop shop

Fitbrand is het bureau in Nederland voor jouw nieuwe concept. Wij verzorgen jouw merkidentiteit van top teen. Denk hierbij onder andere aan logo ontwerp, fotografie, gevel belettering, website ontwerp en development, online marketing en video producties. Nergens vind je zoveel kennis en vakmanschap onder één dak.

✓ 250 keer succes

Meer dan 250 succesvolle projecten heeft Fitbrand de afgelopen jaren al gelanceerd. We gaan ze natuurlijk niet allemaal noemen, maar wel een paar zodat je een beeld krijgt van de diversiteit van onze projecten. Zoals de recente lancering van Meccanoo Interior Solutions of de complete branding van internationaal opererende organisaties als EuropeActive.

Kom langs om te praten over jouw merkbeleving.

Een strategische aanpak om de merkbeleving van jouw onderneming blijvend te vergroten. Dat is wat we doen. Ben je benieuwd wat Fitbrand voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak om eens geheel vrijblijvend langs te komen. Samen komen we er wel uit.