Een fotoshoot nodig? Fitbrand doet het.

Fitbrand heeft jarenlange ervaring in het organiseren en uitvoeren van professionele fotoshoots. Dit geldt met name voor fotografie op locatie, zowel binnen als buiten de deur. Vertel het verhaal van jouw merk in beelden die passen bij jouw eigen merkidentiteit. 

Maak een afspraak

Plan een fotoshoot samen met Fitbrand

Het organiseren van een fotoshoot is één van de specialiteiten van Fitbrand. Een professionele fotoshoot buiten of binnen: er komt veel bij kijken waar rekening mee gehouden moet worden. Denk aan het zoeken naar een geschikte locatie, het vinden van de juiste modellen, de uitstraling en bijpassende visagie. Dan het opstellen van callsheets, shootlists, moodboards en storyboards. En natuurlijk de uitvoering: zorgen dat iedereen op tijd is en dat alles binnen de geplande tijd kan worden gerealiseerd.

Allemaal zaken waar jij je geen zorgen over hoeft te maken. Maak een afspraak en ontdek hoe Fitbrand met een fotoshoot  jouw eigen merkverhaal kan vertellen.

Maak een afspraak

Nieuwsgierig naar onze aanpak? Bekijk dan deze video.

Daarom kies je voor een fotoshoot van Fitbrand

Bekend met iedere klus

Fitbrand is geen groentje als het gaat om fotografie. Met ruim 25 jaar ervaring zijn zowel de kleinere als grotere shoots onderdeel van het portfolio: portret, product en locatiefotografie. You name it, we’ve done it. Nieuwsgierig? We laten graag de beelden voor zich spreken, bekijk hier ons portfolio!

Meer dan het bedienen van een camera

Na een fotoshoot ligt er een harde schijf vol foto’s. Geregeld zijn dit duizenden foto’s waar een selectie uit wordt gemaakt. Het selectie- en nabewerkingsproces is een vast onderdeel van Fitbrands werkwijze. Na toepassing van onze specifieke selectiecriteria komen de afbeeldingen met de beste compositie en aansluiting bij uw merk als winnaar uit de bus.

Ervaring en kennis

Fotografie is Fitbrand op het lijf geschreven. ‘Fitbrands Founder’ Peter van der Steege is zijn carrière begonnen als professioneel fotograaf en heeft altijd een camera binnen handbereik. Van studiofotografie voor Heineken in 1994 tot aan grote fotoshoots van (nieuwe) merken in binnen- en buitenland. Fitbrand doet het.

Vertel het verhaal van jouw merk met een professionele fotoshoot op locatie.

We zijn benieuwd naar je eigen ideeën over de invulling van je eigen fotoshoot. Graag nodigen we je uit bij ons op kantoor, maar komen met hetzelfde gemak bij je langs. Interessant? Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!