Bedrijfsfotografie vertelt het verhaal van jouw merk op een stijlvolle manier

Fitness fotografie of bedrijfsfotografie; Fitbrand heeft jarenlange ervaring met het voorbereiden én uitvoeren van fotoshoots. Stijlvolle en professionele fotografie kan het verhaal van jouw merk vertellen zoals geen enkel ander medium dat kan. Showcase je producten, je personeel of bedrijfspand en gebruik de beelden voor web, social en print!

Maak een afspraak

Fotografie laat zien wat jouw merk in huis heeft

Heb je een nieuw en spannend concept of product ontwikkeld? Laat dit zien aan je klanten door middel van professionele fotografie uitgevoerd door een professionele bedrijfsfotograaf. Fitbrand houdt van fotografie en kent het klappen van de zweep. Een goeie fotoshoot is namelijk niet zomaar opgezet: er moet rekening gehouden worden met apparatuur, locaties, modellen, storyboards en nog veel meer. Laat dat maar aan ons over.

Maak een afspraak

Daarom kies je voor een fotoshoot van Fitbrand

✓ Geen uitdaging te groot

Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van fotografie en marketing kun je ons iedere klus gerust toevertrouwen. Of dit nu gaat om een gecompliceerde fotoshoot onder tijdsdruk of een stijlvolle weergave van jouw product of concept.

✓ Volledige service

Fotograferen is meer dan alleen op een knopje duwen. Fitbrand regelt de locatie, modellen, visagie, apparatuur én natuurlijk een gezellige sfeer. Naderhand worden de beste foto’s uit de reeks gekozen en deze op kundige wijze nabewerkt. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat.

✓ Fotograferen zit in ons DNA

Peter van der Steege, oprichter en eindbaas van Fitbrand is zijn carrière begonnen als professioneel fotograaf. Door de jaren heen heeft Peter haast ieder denkbare opdracht wel uitgevoerd, van commerciële product fotografie tot kunstzinnige en creatieve portretten, landschapsfotografie en meer.

Onderscheid jouw merk door middel van professionele bedrijfsfotografie

Wellicht heb je zelf al ideeën over de invulling van jouw fotoshoot, maar we denken natuurlijk ook altijd graag met je mee. Interessant? Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!