Social media inplannen, website chats en zoeksuggesties van Google

branding doe je zelf deel 4

 

Er zijn tal van handige tools waar wij met regelmaat gebruik van maken om merken een eigen gezicht te geven. Elke maand delen we 3 gratis tools met jou. Hack Your Brand, door Fitbrand. Deze maand in Hack Your Brand: Tools & Tips die naadloos aansluiten op de informatie die je kunt lezen in het gratis E-book ‘Wie A zegt, moet ook B zeggen’.

Bespaar jezelf de moeite

social media planning maken

Als ondernemer in de fitness & health sector heb je eigenlijk wel iets beters te doen dan al je social media kanalen te managen. Het kost veel tijd om meerdere keren per week via verschillende kanalen iets van je te laten horen. Daarom hebben we een superhandige oplossing voor je: gebruik Buffer om in één keer al je berichten in de wachtrij te zetten. Zo kun je op een vrije middag voor de hele maand je content inplannen, en tijd overhouden voor de leuke zaken!

 

Kletsen met klanten die je website bezoeken

chat online met je klanten op je website

Moe van zo’n lomp contactformulier op je website? Dan ben je niet de enige. Met een simpele wordpress plug-in is het mogelijk om een widget in je website te installeren. Tawk.to (toch een heerlijke woordspeling) maakt het mogelijk om direct contact te onderhouden met je klanten. Lees berichten direct op je telefoon via de app, of krijg ze binnen op je desktop. Heb je op bepaalde tijden geen zin in geklets, dan kun je ook een tijdschema instellen wanneer de plug-in actief dient te zijn.

Zoek en gij zult vinden

keywords zoeksuggesties google

Search Engine Optimalisation. In het E-book heb je gelezen dat het belangrijk is, maar hoe weet je nu waar je klanten precies op zoeken? De Chrome extensie Keywords Everywhere gaat verder dan de zoeksuggesties van Google. Bij iedere zoekopdracht vind je gerelateerde zoekwoorden. Zoek bijvoorbeeld op ‘gezonde voeding’ en vind ‘gezonde voeding schema’. Om maar wat te noemen.

Meer tips voor je merk nodig?

Denk je nou ‘goh, wat geinig die tips van Fitbrand’? Nou, dat komt dan goed uit, want dit is niet de laatste keer dat we dit doen. Meld je hier aan op onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand  handige tips voor de verdere ontwikkeling van je eigen merk.