Design, Webdesign

Ontwerp verpakkingen & labels Slaapdetox

House of Sleep is een klant die al eerder is geholpen door Fitbrand bij het neerzetten van een sterke merkidentiteit. Nu kwamen zij terug met een nieuwe uitdaging: het ontwerp van verpakkingen voor hun Slaapdetox pakket.

Het Slaapdetox pakket is een essentieel product voor een diepe, herstellende nachtrust en daarom was het belangrijk dat de verpakkingen de kernwaarden van het merk weerspiegelen. Fitbrand heeft gebruikt gemaakt van de visie van House of Sleep en hun stijl en kleurgebruik toegepast op het ontwerp van de verpakkingen.

Het resultaat is een serie doosjes en pillenpotjes die een rustige, maar toch opvallende uitstraling hebben en direct herkenbaar zijn als producten van House of Sleep. De verpakkingen zijn voorzien van duidelijke informatie over de inhoud en het gebruik van de Slaapdetox producten.

Het ontwerp van de verpakkingen draagt bij aan het versterken van de merkidentiteit van House of Sleep en aan het doel van het merk: het bieden van alles wat nodig is voor een diepe, herstellende nachtrust. De Slaapdetox verpakkingen zijn een mooie toevoeging aan het assortiment en zullen ongetwijfeld bijdragen aan een betere nachtrust van de klanten van House of Sleep.

Opdrachtgever
House of Sleep

Branche
Gezondheid

img
img
img
img
img

“Fitbrand heeft ons geholpen om een herkenbaar en onderscheidend gezicht te geven aan de verpakkingen van onze Slaapdetox supplementen lijn. Naast de ontwikkeling van de labels en de verpakkingen, zorgde Fitbrand ook voor het opzetten van de bijbehorende landingpages en de gratis E-books. Voor ons is Fitbrand een fijne sparringpartner om designkeuzes te maken.  Ik ben fan en kan iedereen die de lat hoog legt Fitbrand van harte aanbevelen.”

– Floris Wouterson, Founder & owner House of Sleep

Sluiten